Bewertungen von Poke Planet Nijkerk

Neue Beurteilungen

5.0
Roos
24 November 2023

Bezorging altijd stipt op tijd en wat ons betreft de beste pokebowl in de omgeving.

Gg
18 November 2023

Heerlijk gegeten

Jens Dirksen
5 November 2023

Top!

Abas Salaad
5 November 2023
Emma
27 Oktober 2023

Beste poke bowl van Nijkerk. Bestel hier regelmatig en ze stellen me nooit teleur ! heel goed gevuld en netjes op tijd :)

Paul.
20 Oktober 2023

Was weer heerlijk.

Karin
15 Oktober 2023

Geen, snelle bezorging en heerlijk gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Christa Koudijs
13 Oktober 2023

Hij was lekker, alleen de avocado moest ik zoeken terwijl ik er 1,50 extra voor moest betalen. Jammer.

Piet
30 September 2023
Marike
28 September 2023

Bestellen hier regelmatig, altijd lekker, goed en op de afgesproken tijd bezorgd.

Tatiana
26 September 2023
Zita Franken
20 September 2023

Zeer smakelijk zoals altijd!

Gert
18 September 2023
Marloes
16 September 2023

Heerlijk gegeten.

BĂ©
14 September 2023

Vers, super lekker.

Denise
13 September 2023

Snel bezorgd en heerlijk zoals altijd!

Nienke
10 September 2023

Superlekker weer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Floris
9 September 2023

Eten was erg lekker. Beetje jammer dat er wat dingen op de pokebowl waren vergeten die wel op de bon staan.

Letschert
6 September 2023

Crunchy chicken als extra was erg weinig

Robert
2 September 2023
D
29 August 2023

Wederom een heerlijk verse poke bowl. Snel gebracht.

Daniels
28 August 2023
Letschert
20 August 2023

Super lekker weer als altijd. Gelukkig is de de crunchy tempura weer te bestellen. De gember als topping zit in een zakje, het enige minpuntje. De bezorger, SUPER VRIENDELIJK!

Zita Franken
19 August 2023

Zeer smaakvol!

Moniek
29 Juli 2023

Lekker vers en goede prijs-kwaliteit verhouding!

D.Wouters
27 Juli 2023
Chantal
20 Juli 2023
Pruts
14 Juli 2023

Heerlijk!

Paul.
12 Juli 2023

Was op tijd klaar en heerlijk.

Marco van Atten
9 Juli 2023

Top!

Janine
30 Juni 2023

Super lekker en snel bezorgd! Heerlijke pokebowls!

Chantal
27 Juni 2023

Eerste keer hier gehaald vandaag, het was de lekkerste poke bowl die ik tot nu toe gegeten heb

Eelco
22 Juni 2023

Super vers , heerlijk.

Wendy
20 Juni 2023
Iris
15 Juni 2023

Erg lekker en goede portie voor de prijs. Wij gaan zeker nog eens. Aanrader!

Smink
5 Juni 2023

Heerlijk rijk gevulde poke bowl. Ondanks dat we in Putten wonen waren ze meer dan ruim op tijd! Zeker voor herhaling vatbaar!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sluis
3 Juni 2023

Betalen voor stokjes en dan niet mee leveren. Slordig!

Harrie
2 Juni 2023

Goed vers en op tijd geleverd

Jolanda
2 Juni 2023
T. Majoor
31 Mai 2023

Echt heerlijk! Alles naar wens, we gaan vaker bij jullie bestellen

Ellen
29 Mai 2023

Heerlijk eten, bestelling op de afgesproken tijd. Zeker voor herhaling vatbaar

C. van Atten
27 Mai 2023

Was weer heerlijk.

Bouwmeester
25 Mai 2023

Helaas zaterdag de extra toppings bij 1 tea er niet in,waarvoor wel extra betaald. Verder kwaliteit perfect net zoals bezorging. Ga zeker nog eens bestellen

Faouzi
23 Mai 2023

Deze pokebowls naar mijn mening, beste die er zijn. Voor mij goed gevuld geweest, wat belangrijk is. Smaak verwacht je goed en dat was ook zo, heerlijk. Heb op zeker 10 andere plekken pokebowls geprobeerd, maar pokeplanet is toch wel de beste voor mij. Ook bezorgd rond aangegeven tijd. Blijf hier altijd bestellen, zolang dit de service is. Ga zo door!

Sanne
20 Mai 2023

Elke keer vraag ik of de saus apart mag, omdat ze er teveel saus op doen. Maar na drie keer is het nog steeds niet gelukt. Verder prima eten, maar helaas te veel saus.

Jos Hendrix
19 Mai 2023

Op tijd bezorgd en het was heerlijk

René Mensen
19 Mai 2023

Een heerlijke maaltijd aan huis. Keurig netjes en op tijd bezorgd.

Ahmed maroufi
2 Mai 2023

De poke bowl en bubble tea was goedgekeurd 👍 ben supper goed geholpen had me bestelling snel ontvangen hartstikke bedankt volgende keer ga ik weer bestellen !! ✌

Chantal
26 April 2023

De bezorger zette de bestelling voor de deur en liep weg! Super slecht!!

Danique
23 April 2023

Heerlijk! Goed gevulde pokebowl en goede kwaliteit! Wij gaan zeker vaker bestellen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Melvin
20 April 2023

Super lekker en keurig op tijd bezorgd

Jolien Noorman
12 April 2023

cola was vergeten er bij te doen eten zoals altijd top!

Larissa
8 April 2023

Pokebowl was erg lekker, bezorging was netjes op tijd. Alleen is onze bestelling bij de buren bezorgd ipv bij ons en moesten onze buren onze bestelling komen brengen..

Davey
30 MĂ€rz 2023

Heerlijk gegeten vanavond, voor het eerst bij Poke Planet Nijkerk en zeker niet de laatste keer 👍 Ook erg vriendelijke medewerkers

Lisley
27 MĂ€rz 2023

De lekkerste poké bowls die ik ken. Altijd super snelle bezorging, waardoor het eten altijd warm is.

Ariya
26 MĂ€rz 2023

Ze waren 15 min eerder (super snel), het eten was erg warm en smaakte super goed!!

Iman
17 MĂ€rz 2023

Geweldige poke bowls. Het trok me nooit aan, maar sinds ik het bij jullie heb geproefd, ben ik er gek op. Je krijgt waar voor je geld. Veel keus en goed gevulde bakjes. Top!!!

Desamentafel
16 MĂ€rz 2023

Het was zoals we van jullie gewend zijn.

Stefanie
16 MĂ€rz 2023

Meerdere keren top poke bowls gehad! Deze keer zaten er helaas enkel wat kruimels crunchy tempura seaweed bij en waren het matige kwaliteit mangosnippers. Verder was de poke bowl goed gevuld.

Christa Koudijs
12 MĂ€rz 2023

Ik had geen ingelegde komkommer in mijn pokebowl, terwijl ik die wel had besteld.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gea
1 MĂ€rz 2023

👍👍👍

Paul.
25 Februar 2023

Alles lekker, op tijd klaar, goed bezig.

Martijn
24 Februar 2023

Heerlijk en een goede service. Was dik een half uur te vroeg om op te halen. Rijst werd vers gekookt en stond dus na minder dan een kwartier weer buiten. Thanks!!

Paul.
18 Februar 2023

Was heerlijk en op tijd klaar. Goed geregeld.

Elisa
18 Februar 2023

Twee medium poke bowls besteld via de website. Dit ging makkelijk. Bestelling was op tijd klaar en ik werd vriendelijk geholpen. De Poke Bowls waren heerlijk, en meer dan voldoende. Dat wordt vaker bestellen.

Désiré Koops
11 Februar 2023

Een heel erg lekkere pokebowl. Zeker voor herhaling vatbaar.

Saskia Overvliet
10 Februar 2023

Vrij laat zonder iets te laten horen. Eetstokjes ontbraken (toch €1,50) Pokebowls en bubbelthee zoals altijd top!

v Dijk
10 Februar 2023

Kwaliteit was prima, maar voor dubbele garnalen of kip zat er wel heel weinig vulling in. Drie garnalen, (dat zou dus dubbel zijn) en een paar stukjes kip. De zalm was normaal maar daar moest echt gezocht worden naar stukjes zalm. Verder was de vulling dit keer compleet anders dan de vorige keer, dat was een beetje jammer

.
5 Februar 2023
Robert
4 Februar 2023

Altijd erg lekker maar wel heel jammer dat ik extra avocado bestel en dat niet terugzie in het gerecht.

Sanne
4 Februar 2023

Teveel saus in de boel. Verder wel lekker

Jolien Noorman
1 Februar 2023

zoals altijd goed een extra garnaal gratis voorheen waren de extra brownies ook heerlijk helaas niet op de kaart bubble tea is ook goed!

Niels B
23 Januar 2023

Goede kwaliteit pokebowls!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Stefanie
23 Januar 2023

Goed gevulde bowls. Het was weer heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Loyce
22 Januar 2023

Altijd top kwaliteit en snel geleverd!! Super tevreden echt een aanwinst voor Nijkerk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sanne
21 Januar 2023

Ik heb al vaker bij jullie besteld en nooit wat gehad helaas dit keer wel, mijn bestelling was niet helemaal compleet ik had een poke bowl samen gesteld en niet alles zat er in ik miste de wasabi nootjes en de chrunchy tempura ook zat er niet heel veel in terwijl ik normaal echt wel een goede bak vol krijg en er zat weinig op van wat je zelf kon toevoegen er zat maar 4 stukjes zalm in en dat was het. Heel erg jammer en dit was het mijn geld ook echt niet waard ik hoop dat jullie nog met een oplossing kunnen komen hiervoor.

Jolanda
16 Januar 2023

Zo'n goed concept dat je zelf je pokebowl kunt samenstellen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nike
12 Januar 2023

Altijd lekker en vers. Snelle bezorging. Top

Laura
10 Januar 2023

Ze waren vergeten een extra proteĂŻne toe te voegen maar die kwamen ze meteen brengen nadat ik had gebeld! Top service!

Mark
7 Januar 2023

Wederom top, beste poke bowl van Niekark!

C. van Atten
5 Januar 2023

Heerlijk, goed gevulde poke bowl met verse ingredienten. Echt een aanrader!

Ria nagelmaker
4 Januar 2023

Het was heerlijk

Sheng van Garderen
2 Januar 2023

Snelle service, goede kwaliteit en ik kon mn bestelling eerder laten maken omdat ik niet wis hoelaat ik zelf klaar zou zijn, Toppers!!!

Bons
29 Dezember 2022
Ramon
25 Dezember 2022

Heerlijke pokebowl en bezorging vanuit Nijkerk naar Vathorst echt super.

Rob
24 Dezember 2022

Goede kwaliteit en vriendelijk service

Martijn
2 Dezember 2022

Was weer heerlijk en nog steeds rijk gevuld

Lonneke
1 Dezember 2022

Echt heerlijke pokebowls!

Vd Hoef
27 November 2022
Fabian Boumeester
27 November 2022

Het eten was erg lekker, zoals altijd echter is 1 van de 4 pokebowls verkeerd geleverd.

Ciscaaatje
19 November 2022

De pokebowl zalm was wederom weer ontzettend lekker!

Marijke Roelofsen
14 November 2022

Het was lekker vers zoals altijd. Maar ik had extra avocado besteld bij de medium pokébowls en krab. Er zat geen avocado in en geen krab. Alleen maar heel veel surimisticks.

ada
12 November 2022

Het was heerlijk lekker vers alles

Amish
11 November 2022

Lekker vers en op tijd klaar

Martijn
11 November 2022

Was weer lekker en zeer rijk gevuld.

Jenf
4 November 2022

Heerlijk

Odine
1 November 2022

Heerlijk! Precies zoals je van een pokebowl verwacht.

saar
30 Oktober 2022

heerlijk maar kreeg geen soja saus đŸ„Č

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bas
30 Oktober 2022

Poke bowl met kip was lekker. Iets te weinig saus, en de mango had iets rijper (minder zuur) gemogen. Maar hoe dan ook lekker. De Edamame die ik erbij had besteld vond ik niet zo lekker. Ik heb echt beter gehad, had het idee dat deze een mix was van vers en minder vers. De loempias waren top!

Maaike
29 Oktober 2022

Er zaten echt heel veel lange haren in de pokebowl. In eentje meer dan 5!!!

Paul.
29 Oktober 2022

Was heerlijk en keurig op tijd klaar.

Natalie
27 Oktober 2022
Ton
27 Oktober 2022
Claudine
22 Oktober 2022

Heerlijke pokebowls! We hadden het idee dat niet alle ingrediënten erin zaten maar het was zooooo lekker dat dat niet erg was.

Bons
21 Oktober 2022

De pokébowl was top!

J.
16 Oktober 2022

Zoals altijd super lekker en op tijd đŸ”„

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Saartje
16 Oktober 2022

heerlijk

A
15 Oktober 2022

Het eten is heerlijk. Alleen jammer dat vanavond de topping op 1 van de poke bowls ontbrak.

Marieke
9 Oktober 2022

Super lekkere poke bowl. Heerlijk vers. Het was een feestje om op te eten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Eva
8 Oktober 2022

Ik bestelde om 17.20 en kreeg te horen dat het rond 18.15 bezorgd zou worden. Tot mijn grote verbazing stond de bezorger 10 minuten later al voor de deur, super! Het was ook nog eens ontzettend lekker en ik kom zeker terug. Wat wel erg balen was is de fout in de portie. Ik bestelde en betaalde voor een grote pokebowl en kreeg een middel. Dat is wel erg zonde van die paar extra euro. Hopelijk wordt daar vanaf nu op gelet.

saartje
7 Oktober 2022

heerlijkkkk

Nijkerker
2 Oktober 2022

Was super lkkr

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

D.
26 September 2022
Sandra
19 September 2022

Pokebowl was prima, echter personeel niet heel vriendelijk, en drinken was niet koud, kapot blikje gekregen.

Daniëlle
18 September 2022

Was erg lekker weer, helaas alleen de avocado vergeten!

Denise
11 September 2022

Na bestelling in de app wat prima gaat, een tijdindicatie gekregen en het eten kwam zelfs voor de aangegeven tijd. Het smaakte wederom heerlijk. Wij bestellen gauw weer.

Bessy
26 August 2022

Top kwaliteit en service.

Alice
24 August 2022

Altijd erg lekker en vers. Ook grote porties! Bezorgen ook op tijd en bellen als ze voor het hek staan.

Esri
20 August 2022
Salvatore Abis
19 August 2022

Het was weer geweldig

Robin van amerongen
14 August 2022

Ik had voor 21.00 besteld, ben netjes opgebeld dat het later werd en gevraagd of ze nog de opmerking(extra mayo) gezien hadden, en ze zouden een grote bak erbij doen bestelling kwam pas rond 22.00 zonder mayo. Kwaliteit was prima, beloftes kunnen beter

Edwin
14 August 2022

Heerlijke Poke Bowls, maar dramatische bezorging. 2x hier besteld, 2x drama. Gisteren besteld voor bezorgen 19.45 uur dat was een beschikbare tijd. Vervolgens melding dat bezorging gepland stond voor 20.30 uur. Uiteindelijk waren ze er 21.10 uur, 2 uur en 20 minuten nadat we besteld hadden. Dit nooit meer!

Gg
12 August 2022

Heeerlijk en mooi optijd

Ariya
11 August 2022

Bestelling was snel, warm en netjes bezorgd.

Noa Hoekstra
10 August 2022
Bouwmeester
10 August 2022

Weer heerlijk gegeten (loempia's poke bowl) En gedronken (bubble tea) zeker voor herhaling vatbaar

Van der Lee / Hegtermans
7 August 2022

Ruim twee uur moeten wachten, dus op zondag rekening houden met lange wachttijd. Maar het was het uiteindelijk wel waard. Superlekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bébé
4 August 2022

Super vers, heerlijk. Fijne breng service.

Marijke
4 August 2022

Het was erg lekker vers en de bestelling werd binnen de aangekondigde tijd bezorgd. Fijn!

M
3 August 2022

Duurt iets langer qua bezorgtijd maar is het zeker waard!!

Lennie Tijmstra
31 Juli 2022

Vanaf t moment dat jullie open zijn halen we al bowls bij jullie. Super lekker. De laatste paar keer merken we dat jullie t drukker krijgen en sinds dat moment vinden we de kwaliteit vd producten iets minder worden. Harde mango, minder saus. Jammer want wij zijn groot fan van jullie. Hopen dat t weer wordt zoals altijd.

Lisa
31 Juli 2022

Heerlijk gegeten en sneller bezorgd dan verwacht!

Femke
29 Juli 2022
Dsa
26 Juli 2022

We bestellen hier 2x per week. Altijd perfecte service!

Priscilla
26 Juli 2022

Wederom 2 heerlijk goed gevulde poke bowls. Kwam wel wat later dan gevraagd, zo’n 25 min. maar dat vind ik nog okĂ©. Wij zijn dik tevreden đŸ‘đŸŒ

Max
25 Juli 2022

Pokébowls zijn heerlijk. Ik heb ze niet ergens anders zo goed geproefd. De bezorging duurde echter 2uur.. Dit komt niet overeen met wat er online werd aangegeven. Daarnaast geen excuus aan de telefoon of van de bezorger. Voor ons duurt dit echt te lang waardoor ik niet weet of wij hier nog gaan bestellen, jammer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Daniëlle
23 Juli 2022

Tis altijd goed .

Marijke Roelofsen
20 Juli 2022

Anderhalf uur gewacht.

Bouwmeester
18 Juli 2022

Poke bowl en een bubble tea.Mooi op tijd bezorgd,verse producten, goede smaak. Zeker een aanrader

Marjolein
18 Juli 2022

Eten was weer heerlijk! (Wel jammer dat er tegenwoordig niet meer van die lekkere browniecakejes bijzitten) Helaas was de bezorger 20 minuten later als de aangeven verwachte bezorgtijd. Bij elkaar bijna anderhalfuur op bestelling moeten wachten. Kan gebeuren als het druk is. Maar misschien handig om klant op de hoogte te brengen als het wat uitloopt...

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

C
15 Juli 2022

Goed gevulde pokebowl. De bezorgers was veel sneller dan in het mailtje stond. Daarvoor dank

Yvette
14 Juli 2022

Bestelling stond klaar op afgesproken tijd. Pokebowl met kip was heerlijk!

Gert
14 Juli 2022
Astrid
13 Juli 2022
Priscilla
12 Juli 2022

Heerlijk en goed gevulde poke bowls. Werden binnen een half uur bezorgd. Het was niet de 1e keer en zeker niet de laatste! 😄

Gijs
7 Juli 2022

Top! Was een heerlijke poke bowl en heel snel bezorgd in Hoevelaken.. zeker voor herhaling vatbaar

Maureen
7 Juli 2022

Heerlijke pokebowls, crispy ebi en tuna waren zeer goed en de 2 zelf samengestelde pokebowls waren naar verwachting

Bebs
5 Juli 2022

Super lekker.

Richelle
3 Juli 2022

Vandaag voor het eerst besteld, super lekker!! Het duurde een uur voor we onze bestelling hadden en de bezorger was erg vriendelijk. Wij gaan zeker vaker bestellen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lisa
2 Juli 2022

Een uur te laat bezorgd. Gelukkig was het eten best lekker, vooral de bubble tea.

Wanda
29 Juni 2022

De bestelling in de middag alvast geplaatst en kon niet eens aan mijn gewenste bezorgtijd voldoen en was zelfs nog weer ruim 10 minuten later dan aangegeven. Loempia's koud en zompig, ebi tempura zijn echt mini's en de komkommer in de bowl zijn zo grof gesneden dat het is alsof je een salade eet.. al met al beetje jammer...

Fabian Boumeester
29 Juni 2022

Kwaliteit erg goed, zoals we gewend zijn. Bezorging laat maar dat is niet zo erg, wat wel een beetje vervelend was dat er was opgebeld met het latere tijdstip en ook die werd met meer dan 20 minuten overschreden. Maar uiteindelijk hebben we heerlijk gegeten altijd een aanrader!

Monique
27 Juni 2022

De garnalen waren koud en de bestelling was er bijna 2 uur nadat we hadden besteld en later dan de verwachtte lever tijd. Erg vreemd voor een maandag
.

Esmaralda
27 Juni 2022
gerda
21 Juni 2022

weer heerlijk gegeten!

Sandra
19 Juni 2022
ada
19 Juni 2022

Het was weer heerlijk

Barbara
16 Juni 2022

Top geregeld en heerlijk gegeten!

Elisabeth
8 Juni 2022
Fahime
8 Juni 2022

Naar mijn mening de beste bubble tea die je in de regio kan vinden. Altijd goed op smaak en flexibel in de wensen die de klant heeft, super!

Christa
5 Juni 2022

De bezorger wist de weg niet naar mijn straat dus heb ik hem even omgeleid. Even ter info

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

vd Hoorn
4 Juni 2022

Heerlijk gegeten !!

EB
1 Juni 2022

Heel erg lekker maar het was wel lang wachten
. Op een woensdagavond besteld (17:30) en pas rond 19:00 geleverd. Ondanks de lange levertijd is het zeker voor herhaling vatbaar.

Gijs
31 Mai 2022

Helaas de extra tonijn vergeten toe te voegen aan de poke bowl waar ik wel voor heb betaald, maar voor de rest was het erg lekker en snel bezorgd

Inge
29 Mai 2022

Het was heel lekker maar om de grote als grote poke bowl te beschrijven vonden we wel een beetje klein zeker als je hem samen gesteld hebt en bijna 20 euro per bowl te betalen. Ook kon het vlees en of vis wel iets meer erin voor die prijzen. Ook heel lang moeten wachten op onze bestelling. Anderhalf uur wel dus dit zou wel beter moeten kunnen. Verder was wat we gekregen hadden wel lekker en zag er wel vers uit

M.A
29 Mai 2022

Heerlijk! Aanrader, meer dan genoeg voor 1 persoon.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Geffrey
29 Mai 2022

Elke keer erg lekker en vers! Bezorgers ook erg vriendelijk.

Britt
28 Mai 2022

was erg lekker!! zou het zeker adviseren aan mensen. Voor herhaling vatbaar :)

Janille van der Veen
27 Mai 2022

Het was heerlijk, je proeft dat alles dagvers is, enige puntje was dat er erg veel saus op zat, waardoor heel de rijst doordrenkt was (was niet vies, maar iets minder mag wel), verder top!!

vd Hoorn
26 Mai 2022

Betr. 40989BKD - 014. Had 18 00 als bezorgtijd geselecteerd, echter werd het om 18.25 bezorgd. Tevens hadden we extra tempura besteld en hier ook voor betaald, maar dit zat er niet bij.

Sanne
22 Mai 2022

Precies optijd en was weer heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Roel
22 Mai 2022

Geweldig gegeten, heel verrassend. Als je van sushi houdt is de poke bowl echt fantastisch

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jolanda
18 Mai 2022

Het was wederom heerlijk, keurig op tijd

Walter
15 Mai 2022

Supersnel een zeer verse en goedgevulde pokebol ontvangen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martijn
13 Mai 2022

Grote bak. Wordt niet zuinig gedaan met toppings. Voor herhaling vatbaar. Daarnaast ook op afgesproken tijdstip klaar.

Ton
8 Mai 2022
Bebs
6 Mai 2022

Heerlijk, super vers en heerlijk van smaak.

Bernadette
30 April 2022

De Pokebowls werden keurig op de tijd die wij hadden aangegeven bezorgd en ze waren weer héérlijk!!

Maaike
30 April 2022

Wederom heerlijk gegeten en snel bezorgd!

Bart Kelly
29 April 2022
Esri
29 April 2022
John Emond
13 April 2022
Laura
13 April 2022

Altijd sneller bezorgd dan wat de levertijd zegt! Ook is het altijd lekker, wat ook een pluspunt is!

Anouk
10 April 2022

Erg lekker

M
8 April 2022

Zelf pokebowl samengesteld. Veel keuze, zeer goede hoeveelheid voor prima prijs. Tot nu toe altijd een goede maaltijd gehad.

Nicole des Bouvrie
7 April 2022

Wat was het een geweldig diner! Zo rijk gevuld Hartelijk dank Groet Arne Nicole en Milan

Kevin K
2 April 2022

Eten is zoals verwacht heerlijk. Helaas komen opmerkingen niet door zoals “geen ananas”. Verder niets aan te merken en is het eten goed.

Simone
1 April 2022

Heerlijke goed gevulde pokebowl!

Jeroen
30 MĂ€rz 2022

De grote pokebowl is ook echt genoeg voor de grote eter. Tevens is het echt lekker. Dikke aanbeveling!

Bernadette
30 MĂ€rz 2022

Voor de tweede keer besteld en weer een super lekkere Pokebowl gehad met meer dan genoeg inhoud. Ik had wel vroeger besteld dan nodig was en dat was goed, want het was een half uurtje later dan ik had aangegeven.

Sandra
24 MĂ€rz 2022

Was heerlijk!

Pam
23 MĂ€rz 2022

Mega lekkere en rijke pokebowl!

Klant uit Hoevelaken
19 MĂ€rz 2022

Druk en rijst was op. Daarom ruim 2,5 uur gewacht op bezorgtijd... Snacks als compensatie (?) gekregen, echter niet onze keus dus voelde niet als tegemoetkoming. Communicatie had beter gemogen, eerder contact opnemen over latere bezorgtijd is wenselijk en vervolgens afspraak over nieuwe bezorgtijd nakomen zou prettig zijn. Lijken (nog) niet voorbereid op grote aanvraag van bestellingen op zaterdagavond. Kwaliteit van eten was goed, grote pokebowl was daadwerkelijk groot!

hans piso
13 MĂ€rz 2022

kwaliteit was prima maar loempia’s en dimsum waren helaas niet warm meer.

J de Graaf
9 MĂ€rz 2022
Bernadette
4 MĂ€rz 2022

Nog nooit een Poke Bowl gehad en ik was wat sceptisch, maar daar ben ik helemaal op teruggekomen. Wat heerlijk was dat en de bezorger was er super snel!

Pestoor
28 Februar 2022

Boven verwachting lekker!

Gerda
28 Februar 2022
Noa
26 Februar 2022

Komkommer zat er niet bij. Had wel extra betaald. Jammer

Kirsty
25 Februar 2022

Ondanks dat ik een grote pokebowl had besteld en een medium ontving was de kwaliteit wel weer super! Ingredienten zijn vers en de bak is altijd goed gevuld!

DSA
24 Februar 2022

Lekkere salades en perfect op de afgesproken tijd geleverd.

Van D
23 Februar 2022

Kon vandaag niet de topping crunchy tempura seaweed toevoegen aan mijn bestelling , stond niet in de lijst.

Loes
20 Februar 2022

Nu de tweede keer dat ik bestel. Ik vind zowel de salades als pokebowls echt heerlijk en goed gevuld. Ook de rijst is goed op smaak. Fan van de kip en de zalm bowl. Ik ga zeker vaker bestellen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Thomas
19 Februar 2022

Eten was heel lekker en de bubbelthee ook! Wel misten de edamame in een van de pokébowls, dus dat was jammer. Verder bestellen we zeker opnieuw!

Bonny
17 Februar 2022

Ik kreeg iemand anders zijn bestelling. Hij was gelukkig wel lekker en vers. Maar compleet niet wat ik besteld had. Dit is mijn nog niet eerder bij hun overkomen

Sandra van den Berg
16 Februar 2022

Snel bezorgd, vriendelijke bezorger en super lekker en verse pokebowl

Denise
11 Februar 2022
Tessa
9 Februar 2022
Dro
9 Februar 2022

Weer een heerlijke poke bowl en precies op tijd bezorgd

Karin
6 Februar 2022

Mijn favoriete thuisbezorgd maaltijd! Alle ingrediënten vers en goed van smaak.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk-Jan Kraaij
6 Februar 2022

3 kwartier na de beoogde besteltijd werd de maaltijd gebracht. Dat was jammer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bettine
5 Februar 2022

Erg lekker.

Sanne
2 Februar 2022

Altijd lekker! Netjes gebeld dat hij iets later zou zijn en zich ervoor geëxcuseerd. Top service!

Lieneke
1 Februar 2022

Heerlijk gegeten en bezorging netjes op tijd.

Sam
1 Februar 2022
Michel
31 Januar 2022

Prima eten, uitstekende service

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Arnella
24 Januar 2022

Heerlijke, rijkgevulde Pokébowl salade. Vers en erg lekker

Jur
23 Januar 2022
Van maanen
22 Januar 2022

Enorm lekker maar op zaterdagavond enorm laat geleverd. Wel netjes gebeld door hen. Maar viel even tegen.

Jolanda
22 Januar 2022

2 poke bowls besteld. Meer dan waard voor je geld wat je krijgt. Goeie kwaliteit, de hoeveelheid ook meer dan genoeg. Zeker een aanrader. Bezorging duurde bijna 1,5 uur. Dat vond ik zelf wel jammer, zeker als je trek hebt.

Edin
20 Januar 2022
Vd Bor
15 Januar 2022

Altijd heerlijk!!

Marleen
13 Januar 2022

De verkeerde saus zat bij mijn bestelling en geen surimi sticks, krokante zeewier en wortel

Hendrina Brugmans
9 Januar 2022

Iets grotere bakjes met dezelfde inhoud als in dit bakje... nu is het moeilijk om bij alle ingrediënten te komen zonder te knoeien

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ellen
8 Januar 2022

Heerlijk gegeten. Ruim voldoende eten. Fijn om zelf te kunnen samenstellen.

Stefanie
8 Januar 2022

Bezorging tot nu toe aan de late kant maar de poké bowl is superlekker dus wel het wachten waard

M vermeer
7 Januar 2022

We moesten even wachten op onze bestelling. onze bubble tea smaakte niet zoals wij gewend waren. Dus contact opgenomen ze vertelde dat er een foutje was gemaakt en dat wij ons geld terug kregen. Vriendelijk mensen en wij zijn erg blij met deze service! We zouden zeker nog een keer gaan bestellen!

Dita
6 Januar 2022

Lekker sushi bowl!

Chantal
6 Januar 2022

Heerlijke pokebowl, enig verbeterpunt is dat de geflambeerde zalm erg droog was. De bezorger was heel vriendelijk en bedankte voor het bestellen bij hun, vond ik leuk!

L
6 Januar 2022

Super lekker en ook nog eens een stuk eerder dan de aangegeven tijd bezorgd (gekozen voor zo snel mogelijk). Zeker voor herhaling vatbaar!

Chantal
5 Januar 2022

Normaal altijd goede service, nu waren er 3 jongeren aanwezig die allen op hun telefoon zaten. 1 had mij niet binnen horen komen en was te druk in haar telefoon om op te kijken toen haar collega haar naam riep. Ook vroeg ik om minder ijs, maar zat er een hele hoop in. Jammer van deze ervaring, want ben het niet gewend

Nelly
3 Januar 2022

Wederom een goede ervaring. Lekkere sushi-rijst, heerlijke toppings en als cadeau brownies om te proeven. Wat een vriendelijke mensen werken er, de kwaliteit en service is echt top!

Joke
2 Januar 2021

HĂ©Ă©rlijk gegeten en fijn dat het bezorgd kon worden

Jur
31 Dezember 2021
cem mertoglu
28 Dezember 2021
Adje
27 Dezember 2021

Super lekker gegeten, rijk gevulde bowl en de bubble tea was weer super lekker

Karin
22 Dezember 2021

Voor het eerst 2 poke bowls besteld. We zijn erg tevreden over de kwaliteit en de hoeveelheid. Voor herhaling vatbaar!

Stefanie
17 Dezember 2021

Was helaas wat aan de late kant maar bezorger was erg vriendelijk en het eten super lekker dus dat maakte alles goed. Bestel zeker vaker!

Laura
11 Dezember 2021

Super snelle bezorging, en lekkere bowl!

Frank
7 Dezember 2021

Eten was verrukkelijk en beleefde bezorgers, als altijd.

Daniël van Maarschalkerweerd
4 Dezember 2021
Nellyp
4 Dezember 2021

Perfecte gaarheid van de sushi-rijst. Heerlijke groentes en toppings. Erg lekkere combinatie. Goede prijs-kwaliteit. De brownies die erbij zaten zijn overheerlijk! Bezorging exact op tijd. Alle lof en complimenten voor Poké Planet

Maaike
2 Dezember 2021

De lekkerste Poké Bowl die ik gegeten heb. Ik ben dol op geflambeerde zalm en die kan hier je als ingrediënt kiezen. Zal hier dus vaker bestellen. Bezorging was prima en de Poké Bowl was nog een klein beetje warm, precies zoals ik het lekker vind.

J.O
1 Dezember 2021

Eten werd drie kwartier te laat bezorgd en dat gooit je planning in de war. Het eten zelf was keurig verzorgd en smaakte prima.

Hovestad
24 November 2021

Heerlijk eten en drinken en altijd op tijd bezorgd met een smile. Top!

M de bruin
22 November 2021

Superlekker de bubble thea en de bezorging is top

Martijn de Bokx
21 November 2021
Femke
21 November 2021

Het was hartstikke lekker en vers!

Monik van de Poll
20 November 2021

Mijn eerste ervaring met een pole bowl, was serieus lekker!! Echt voor herhaling vatbaar

Hovestad
20 November 2021

Heerlijke goedgevulde pokebowls en heel lekkere bubble tea. Wij zijn fan.

Jur
18 November 2021
Jur
17 November 2021
Helga
16 November 2021

Ontzettend lekker, gaan we zeker nog een keer bestellen! Bezorging duurde wat lang, maar het was ook spitsuur
.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Helma van Ramshorst
11 November 2021

De Poke Bowls zijn heerlijk vers, erg smakelijk, netjes op tijd bezorgd en bij de bestelling nog een heerlijke zoetigheid! Een aanrader!!

Lotte
7 November 2021

Twee pokébowls besteld, ze waren goed gevuld, rijk 'belegd' met een variatie aan toppings. Heerlijk gegeten!

Stef
6 November 2021

Lekkere pokebowl zalm

Laura
5 November 2021

Snelle bezorging en een super lekkere pokebowl!

Abdel
3 November 2021

Top service! Snelle bezorging voor mij de beste pokebowl van nijkerk

Wilco
3 November 2021
Jur
25 Oktober 2021
Evelien van Dusschoten-Bouwman
24 Oktober 2021

Super lekker alleen meer dan 20 minuten te vroeg geleverd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jolanda
23 Oktober 2021

Super jammer om mijn poke bowl te krijgen zonder de avocado, radijs, sesam en de extra crunchy seaweed. Was oké maar niet wat ik besteld had.

Chantal
21 Oktober 2021
Rianne
21 Oktober 2021

Helaas niet goed bevallen. Bezorging half uur te vroeg (zelfs na eerst bellen of het eerder kon waar ik aangaf dat dat niet kon) waardoor het eten koud was toen ik thuis kwam.

Booms
19 Oktober 2021

Echt heerlijk, beste bowl ooit!

Femke
18 Oktober 2021

Heerlijk zoals altijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Judith
18 Oktober 2021
Anne
17 Oktober 2021

Heerlijke bubble tea! Niet binnen een half uur bezorgd, maar zeker de moeite waard voor de geduldigen. Buiten de heerlijke bubble tea om, kregen we ook nog eens een heerlijke gratis brownie. Deze was onwijs lekker en wat leuk om zoiets er bij te doen. Je doet wat extra’s, en onderscheid jezelf als ondernemer, top gedaan ✅

Lisanne
11 Oktober 2021

Heerlijk gegeten en goede service!

Geurtjan
9 Oktober 2021

Goed eten hoor! Alleen vind de prijs redelijk hoor. Maar verder erg goed eten!

Jolanda
8 Oktober 2021

Wat een heerlijke poke bowl!! Super vers en goede verhouding proteĂŻne en mixen. Wellicht de bowl iets beter sluiten de volgende keer.

Roosmarijn
8 Oktober 2021
Anoniem
7 Oktober 2021

Alles wat ik had besteld was super lekker. En de bezorging was netjes op tijd zeker voor herhaling vatbaar.

Monique
3 Oktober 2021

Is echt super lekker en allemaal super vers.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Poke Planet

Bedankt voor de Positieve reactie.

Samuelson
30 September 2021

De signature bowl met kip was prima. Vers en smaakvol.

Harriët
29 September 2021

Heeeeeerlijk 😋

😀
29 September 2021
Sam
27 September 2021

Uitstekend, ik had een poke tonijn. Voor herhaling vatbaar.

Vivian
27 September 2021

Grote portie, goed van smaak echt top! Enige minpuntje: stukken hadden iets kleiner gesneden mogen worden, ze waren erg groot.

Natascha
26 September 2021
AK
24 September 2021

Super!

G.van Deuveren
23 September 2021

Had een zelf samengestelde poke bowl maar er miste 1 ingrediënt (de zeewiersalade ontbrak), maar voor de rest was alles prima.

Harriet
22 September 2021

Heel lekker! Alles vers en goede prijs! Ik kom vaker :-)

Anoniem
21 September 2021
CV
19 September 2021

Heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Linette Korlaar
18 September 2021
Kyra
17 September 2021

Heerlijk eten en heel vriendelijk personeel!

Cisca
17 September 2021

Verrassend lekker en goede service! Echt een aanwinst voor Nijkerk!

New York Pizza Nijkerk
14 September 2021

Veel succes in Nijkerk!

Anoniem
12 September 2021

Mijn complimenten voor de eigenaren! Voor het eerst Bubble Tea gedronken en het was meteen een top ervaring! Bedankt

Mirthe Huijser
11 September 2021