Beoordelingen van Poke Planet Nijkerk

Recente recensies

5.0
Nellyp
vandaag

Perfecte gaarheid van de sushi-rijst. Heerlijke groentes en toppings. Erg lekkere combinatie. Goede prijs-kwaliteit. De brownies die erbij zaten zijn overheerlijk! Bezorging exact op tijd. Alle lof en complimenten voor Poké Planet

Maaike
2 december 2021

De lekkerste Poké Bowl die ik gegeten heb. Ik ben dol op geflambeerde zalm en die kan hier je als ingrediënt kiezen. Zal hier dus vaker bestellen. Bezorging was prima en de Poké Bowl was nog een klein beetje warm, precies zoals ik het lekker vind.

J.O
1 december 2021

Eten werd drie kwartier te laat bezorgd en dat gooit je planning in de war. Het eten zelf was keurig verzorgd en smaakte prima.

Hovestad
24 november 2021

Heerlijk eten en drinken en altijd op tijd bezorgd met een smile. Top!

M de bruin
22 november 2021

Superlekker de bubble thea en de bezorging is top

Martijn de Bokx
21 november 2021
Femke
21 november 2021

Het was hartstikke lekker en vers!

Monik van de Poll
20 november 2021

Mijn eerste ervaring met een pole bowl, was serieus lekker!! Echt voor herhaling vatbaar

Hovestad
20 november 2021

Heerlijke goedgevulde pokebowls en heel lekkere bubble tea. Wij zijn fan.

Jur
18 november 2021
Jur
17 november 2021
Helga
16 november 2021

Ontzettend lekker, gaan we zeker nog een keer bestellen! Bezorging duurde wat lang, maar het was ook spitsuur….

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helma van Ramshorst
11 november 2021

De Poke Bowls zijn heerlijk vers, erg smakelijk, netjes op tijd bezorgd en bij de bestelling nog een heerlijke zoetigheid! Een aanrader!!

Lotte
7 november 2021

Twee pokébowls besteld, ze waren goed gevuld, rijk 'belegd' met een variatie aan toppings. Heerlijk gegeten!

Stef
6 november 2021

Lekkere pokebowl zalm

Laura
5 november 2021

Snelle bezorging en een super lekkere pokebowl!

Abdel
3 november 2021

Top service! Snelle bezorging voor mij de beste pokebowl van nijkerk

Wilco
3 november 2021
Jur
25 oktober 2021
Evelien van Dusschoten-Bouwman
24 oktober 2021

Super lekker alleen meer dan 20 minuten te vroeg geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
23 oktober 2021

Super jammer om mijn poke bowl te krijgen zonder de avocado, radijs, sesam en de extra crunchy seaweed. Was oké maar niet wat ik besteld had.

Chantal
21 oktober 2021
Rianne
21 oktober 2021

Helaas niet goed bevallen. Bezorging half uur te vroeg (zelfs na eerst bellen of het eerder kon waar ik aangaf dat dat niet kon) waardoor het eten koud was toen ik thuis kwam.

Booms
19 oktober 2021

Echt heerlijk, beste bowl ooit!

Femke
18 oktober 2021

Heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
18 oktober 2021
Anne
17 oktober 2021

Heerlijke bubble tea! Niet binnen een half uur bezorgd, maar zeker de moeite waard voor de geduldigen. Buiten de heerlijke bubble tea om, kregen we ook nog eens een heerlijke gratis brownie. Deze was onwijs lekker en wat leuk om zoiets er bij te doen. Je doet wat extra’s, en onderscheid jezelf als ondernemer, top gedaan ✅

Lisanne
11 oktober 2021

Heerlijk gegeten en goede service!

Geurtjan
9 oktober 2021

Goed eten hoor! Alleen vind de prijs redelijk hoor. Maar verder erg goed eten!

Jolanda
8 oktober 2021

Wat een heerlijke poke bowl!! Super vers en goede verhouding proteïne en mixen. Wellicht de bowl iets beter sluiten de volgende keer.

Roosmarijn
8 oktober 2021
Anoniem
7 oktober 2021

Alles wat ik had besteld was super lekker. En de bezorging was netjes op tijd zeker voor herhaling vatbaar.

Monique
3 oktober 2021

Is echt super lekker en allemaal super vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Poke Planet

Bedankt voor de Positieve reactie.

Samuelson
30 september 2021

De signature bowl met kip was prima. Vers en smaakvol.

Harriët
29 september 2021

Heeeeeerlijk 😋

😀
29 september 2021
Sam
27 september 2021

Uitstekend, ik had een poke tonijn. Voor herhaling vatbaar.

Vivian
27 september 2021

Grote portie, goed van smaak echt top! Enige minpuntje: stukken hadden iets kleiner gesneden mogen worden, ze waren erg groot.

Natascha
26 september 2021
AK
24 september 2021

Super!

G.van Deuveren
23 september 2021

Had een zelf samengestelde poke bowl maar er miste 1 ingrediënt (de zeewiersalade ontbrak), maar voor de rest was alles prima.

Harriet
22 september 2021

Heel lekker! Alles vers en goede prijs! Ik kom vaker :-)

Anoniem
21 september 2021
CV
19 september 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linette Korlaar
18 september 2021
Kyra
17 september 2021

Heerlijk eten en heel vriendelijk personeel!

Cisca
17 september 2021

Verrassend lekker en goede service! Echt een aanwinst voor Nijkerk!

New York Pizza Nijkerk
14 september 2021

Veel succes in Nijkerk!

Anoniem
12 september 2021

Mijn complimenten voor de eigenaren! Voor het eerst Bubble Tea gedronken en het was meteen een top ervaring! Bedankt

Mirthe Huijser
11 september 2021