Beoordelingen van Poke Planet Nijkerk

Recente recensies

5.0
Vd Hoef
27 november 2022
Fabian Boumeester
27 november 2022

Het eten was erg lekker, zoals altijd echter is 1 van de 4 pokebowls verkeerd geleverd.

Ciscaaatje
19 november 2022

De pokebowl zalm was wederom weer ontzettend lekker!

Marijke Roelofsen
14 november 2022

Het was lekker vers zoals altijd. Maar ik had extra avocado besteld bij de medium pokébowls en krab. Er zat geen avocado in en geen krab. Alleen maar heel veel surimisticks.

ada
12 november 2022

Het was heerlijk lekker vers alles

Amish
11 november 2022

Lekker vers en op tijd klaar

Martijn
11 november 2022

Was weer lekker en zeer rijk gevuld.

Jenf
4 november 2022

Heerlijk

Odine
1 november 2022

Heerlijk! Precies zoals je van een pokebowl verwacht.

saar
30 oktober 2022

heerlijk maar kreeg geen soja saus 🥲

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
30 oktober 2022

Poke bowl met kip was lekker. Iets te weinig saus, en de mango had iets rijper (minder zuur) gemogen. Maar hoe dan ook lekker. De Edamame die ik erbij had besteld vond ik niet zo lekker. Ik heb echt beter gehad, had het idee dat deze een mix was van vers en minder vers. De loempias waren top!

Maaike
29 oktober 2022

Er zaten echt heel veel lange haren in de pokebowl. In eentje meer dan 5!!!

Paul.
29 oktober 2022

Was heerlijk en keurig op tijd klaar.

Natalie
27 oktober 2022
Ton
27 oktober 2022
Claudine
22 oktober 2022

Heerlijke pokebowls! We hadden het idee dat niet alle ingrediënten erin zaten maar het was zooooo lekker dat dat niet erg was.

Bons
21 oktober 2022

De pokébowl was top!

J.
16 oktober 2022

Zoals altijd super lekker en op tijd 🔥

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saartje
16 oktober 2022

heerlijk

A
15 oktober 2022

Het eten is heerlijk. Alleen jammer dat vanavond de topping op 1 van de poke bowls ontbrak.

Marieke
9 oktober 2022

Super lekkere poke bowl. Heerlijk vers. Het was een feestje om op te eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eva
8 oktober 2022

Ik bestelde om 17.20 en kreeg te horen dat het rond 18.15 bezorgd zou worden. Tot mijn grote verbazing stond de bezorger 10 minuten later al voor de deur, super! Het was ook nog eens ontzettend lekker en ik kom zeker terug. Wat wel erg balen was is de fout in de portie. Ik bestelde en betaalde voor een grote pokebowl en kreeg een middel. Dat is wel erg zonde van die paar extra euro. Hopelijk wordt daar vanaf nu op gelet.

saartje
7 oktober 2022

heerlijkkkk

Nijkerker
2 oktober 2022

Was super lkkr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.
26 september 2022
Sandra
19 september 2022

Pokebowl was prima, echter personeel niet heel vriendelijk, en drinken was niet koud, kapot blikje gekregen.

Daniëlle
18 september 2022

Was erg lekker weer, helaas alleen de avocado vergeten!

Denise
11 september 2022

Na bestelling in de app wat prima gaat, een tijdindicatie gekregen en het eten kwam zelfs voor de aangegeven tijd. Het smaakte wederom heerlijk. Wij bestellen gauw weer.

Bessy
26 augustus 2022

Top kwaliteit en service.

Alice
24 augustus 2022

Altijd erg lekker en vers. Ook grote porties! Bezorgen ook op tijd en bellen als ze voor het hek staan.

Esri
20 augustus 2022
Salvatore Abis
19 augustus 2022

Het was weer geweldig

Robin van amerongen
14 augustus 2022

Ik had voor 21.00 besteld, ben netjes opgebeld dat het later werd en gevraagd of ze nog de opmerking(extra mayo) gezien hadden, en ze zouden een grote bak erbij doen bestelling kwam pas rond 22.00 zonder mayo. Kwaliteit was prima, beloftes kunnen beter

Edwin
14 augustus 2022

Heerlijke Poke Bowls, maar dramatische bezorging. 2x hier besteld, 2x drama. Gisteren besteld voor bezorgen 19.45 uur dat was een beschikbare tijd. Vervolgens melding dat bezorging gepland stond voor 20.30 uur. Uiteindelijk waren ze er 21.10 uur, 2 uur en 20 minuten nadat we besteld hadden. Dit nooit meer!

Gg
12 augustus 2022

Heeerlijk en mooi optijd

Ariya
11 augustus 2022

Bestelling was snel, warm en netjes bezorgd.

Noa Hoekstra
10 augustus 2022
Bouwmeester
10 augustus 2022

Weer heerlijk gegeten (loempia's poke bowl) En gedronken (bubble tea) zeker voor herhaling vatbaar

Van der Lee / Hegtermans
7 augustus 2022

Ruim twee uur moeten wachten, dus op zondag rekening houden met lange wachttijd. Maar het was het uiteindelijk wel waard. Superlekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bébé
4 augustus 2022

Super vers, heerlijk. Fijne breng service.

Marijke
4 augustus 2022

Het was erg lekker vers en de bestelling werd binnen de aangekondigde tijd bezorgd. Fijn!

M
3 augustus 2022

Duurt iets langer qua bezorgtijd maar is het zeker waard!!

Lennie Tijmstra
31 juli 2022

Vanaf t moment dat jullie open zijn halen we al bowls bij jullie. Super lekker. De laatste paar keer merken we dat jullie t drukker krijgen en sinds dat moment vinden we de kwaliteit vd producten iets minder worden. Harde mango, minder saus. Jammer want wij zijn groot fan van jullie. Hopen dat t weer wordt zoals altijd.

Lisa
31 juli 2022

Heerlijk gegeten en sneller bezorgd dan verwacht!

Femke
29 juli 2022
Dsa
26 juli 2022

We bestellen hier 2x per week. Altijd perfecte service!

Priscilla
26 juli 2022

Wederom 2 heerlijk goed gevulde poke bowls. Kwam wel wat later dan gevraagd, zo’n 25 min. maar dat vind ik nog oké. Wij zijn dik tevreden 👍🏼

Max
25 juli 2022

Pokébowls zijn heerlijk. Ik heb ze niet ergens anders zo goed geproefd. De bezorging duurde echter 2uur.. Dit komt niet overeen met wat er online werd aangegeven. Daarnaast geen excuus aan de telefoon of van de bezorger. Voor ons duurt dit echt te lang waardoor ik niet weet of wij hier nog gaan bestellen, jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniëlle
23 juli 2022

Tis altijd goed .

Marijke Roelofsen
20 juli 2022

Anderhalf uur gewacht.

Bouwmeester
18 juli 2022

Poke bowl en een bubble tea.Mooi op tijd bezorgd,verse producten, goede smaak. Zeker een aanrader

Marjolein
18 juli 2022

Eten was weer heerlijk! (Wel jammer dat er tegenwoordig niet meer van die lekkere browniecakejes bijzitten) Helaas was de bezorger 20 minuten later als de aangeven verwachte bezorgtijd. Bij elkaar bijna anderhalfuur op bestelling moeten wachten. Kan gebeuren als het druk is. Maar misschien handig om klant op de hoogte te brengen als het wat uitloopt...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C
15 juli 2022

Goed gevulde pokebowl. De bezorgers was veel sneller dan in het mailtje stond. Daarvoor dank

Yvette
14 juli 2022

Bestelling stond klaar op afgesproken tijd. Pokebowl met kip was heerlijk!

Gert
14 juli 2022
Astrid
13 juli 2022
Priscilla
12 juli 2022

Heerlijk en goed gevulde poke bowls. Werden binnen een half uur bezorgd. Het was niet de 1e keer en zeker niet de laatste! 😄

Gijs
7 juli 2022

Top! Was een heerlijke poke bowl en heel snel bezorgd in Hoevelaken.. zeker voor herhaling vatbaar

Maureen
7 juli 2022

Heerlijke pokebowls, crispy ebi en tuna waren zeer goed en de 2 zelf samengestelde pokebowls waren naar verwachting

Bebs
5 juli 2022

Super lekker.

Richelle
3 juli 2022

Vandaag voor het eerst besteld, super lekker!! Het duurde een uur voor we onze bestelling hadden en de bezorger was erg vriendelijk. Wij gaan zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa
2 juli 2022

Een uur te laat bezorgd. Gelukkig was het eten best lekker, vooral de bubble tea.

Wanda
29 juni 2022

De bestelling in de middag alvast geplaatst en kon niet eens aan mijn gewenste bezorgtijd voldoen en was zelfs nog weer ruim 10 minuten later dan aangegeven. Loempia's koud en zompig, ebi tempura zijn echt mini's en de komkommer in de bowl zijn zo grof gesneden dat het is alsof je een salade eet.. al met al beetje jammer...

Fabian Boumeester
29 juni 2022

Kwaliteit erg goed, zoals we gewend zijn. Bezorging laat maar dat is niet zo erg, wat wel een beetje vervelend was dat er was opgebeld met het latere tijdstip en ook die werd met meer dan 20 minuten overschreden. Maar uiteindelijk hebben we heerlijk gegeten altijd een aanrader!

Monique
27 juni 2022

De garnalen waren koud en de bestelling was er bijna 2 uur nadat we hadden besteld en later dan de verwachtte lever tijd. Erg vreemd voor een maandag….

Esmaralda
27 juni 2022
gerda
21 juni 2022

weer heerlijk gegeten!

Sandra
19 juni 2022
ada
19 juni 2022

Het was weer heerlijk

Barbara
16 juni 2022

Top geregeld en heerlijk gegeten!

Elisabeth
8 juni 2022
Fahime
8 juni 2022

Naar mijn mening de beste bubble tea die je in de regio kan vinden. Altijd goed op smaak en flexibel in de wensen die de klant heeft, super!

Christa
5 juni 2022

De bezorger wist de weg niet naar mijn straat dus heb ik hem even omgeleid. Even ter info

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

vd Hoorn
4 juni 2022

Heerlijk gegeten !!

EB
1 juni 2022

Heel erg lekker maar het was wel lang wachten…. Op een woensdagavond besteld (17:30) en pas rond 19:00 geleverd. Ondanks de lange levertijd is het zeker voor herhaling vatbaar.

Gijs
31 mei 2022

Helaas de extra tonijn vergeten toe te voegen aan de poke bowl waar ik wel voor heb betaald, maar voor de rest was het erg lekker en snel bezorgd

Inge
29 mei 2022

Het was heel lekker maar om de grote als grote poke bowl te beschrijven vonden we wel een beetje klein zeker als je hem samen gesteld hebt en bijna 20 euro per bowl te betalen. Ook kon het vlees en of vis wel iets meer erin voor die prijzen. Ook heel lang moeten wachten op onze bestelling. Anderhalf uur wel dus dit zou wel beter moeten kunnen. Verder was wat we gekregen hadden wel lekker en zag er wel vers uit

M.A
29 mei 2022

Heerlijk! Aanrader, meer dan genoeg voor 1 persoon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geffrey
29 mei 2022

Elke keer erg lekker en vers! Bezorgers ook erg vriendelijk.

Britt
28 mei 2022

was erg lekker!! zou het zeker adviseren aan mensen. Voor herhaling vatbaar :)

Janille van der Veen
27 mei 2022

Het was heerlijk, je proeft dat alles dagvers is, enige puntje was dat er erg veel saus op zat, waardoor heel de rijst doordrenkt was (was niet vies, maar iets minder mag wel), verder top!!

vd Hoorn
26 mei 2022

Betr. 40989BKD - 014. Had 18 00 als bezorgtijd geselecteerd, echter werd het om 18.25 bezorgd. Tevens hadden we extra tempura besteld en hier ook voor betaald, maar dit zat er niet bij.

Sanne
22 mei 2022

Precies optijd en was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roel
22 mei 2022

Geweldig gegeten, heel verrassend. Als je van sushi houdt is de poke bowl echt fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
18 mei 2022

Het was wederom heerlijk, keurig op tijd

Walter
15 mei 2022

Supersnel een zeer verse en goedgevulde pokebol ontvangen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
13 mei 2022

Grote bak. Wordt niet zuinig gedaan met toppings. Voor herhaling vatbaar. Daarnaast ook op afgesproken tijdstip klaar.

Ton
8 mei 2022
Bebs
6 mei 2022

Heerlijk, super vers en heerlijk van smaak.

Bernadette
30 april 2022

De Pokebowls werden keurig op de tijd die wij hadden aangegeven bezorgd en ze waren weer héérlijk!!

Maaike
30 april 2022

Wederom heerlijk gegeten en snel bezorgd!

Bart Kelly
29 april 2022
Esri
29 april 2022
John Emond
13 april 2022
Laura
13 april 2022

Altijd sneller bezorgd dan wat de levertijd zegt! Ook is het altijd lekker, wat ook een pluspunt is!

Anouk
10 april 2022

Erg lekker

M
8 april 2022

Zelf pokebowl samengesteld. Veel keuze, zeer goede hoeveelheid voor prima prijs. Tot nu toe altijd een goede maaltijd gehad.

Nicole des Bouvrie
7 april 2022

Wat was het een geweldig diner! Zo rijk gevuld Hartelijk dank Groet Arne Nicole en Milan

Kevin K
2 april 2022

Eten is zoals verwacht heerlijk. Helaas komen opmerkingen niet door zoals “geen ananas”. Verder niets aan te merken en is het eten goed.

Simone
1 april 2022

Heerlijke goed gevulde pokebowl!

Jeroen
30 maart 2022

De grote pokebowl is ook echt genoeg voor de grote eter. Tevens is het echt lekker. Dikke aanbeveling!

Bernadette
30 maart 2022

Voor de tweede keer besteld en weer een super lekkere Pokebowl gehad met meer dan genoeg inhoud. Ik had wel vroeger besteld dan nodig was en dat was goed, want het was een half uurtje later dan ik had aangegeven.

Sandra
24 maart 2022

Was heerlijk!

Pam
23 maart 2022

Mega lekkere en rijke pokebowl!

Klant uit Hoevelaken
19 maart 2022

Druk en rijst was op. Daarom ruim 2,5 uur gewacht op bezorgtijd... Snacks als compensatie (?) gekregen, echter niet onze keus dus voelde niet als tegemoetkoming. Communicatie had beter gemogen, eerder contact opnemen over latere bezorgtijd is wenselijk en vervolgens afspraak over nieuwe bezorgtijd nakomen zou prettig zijn. Lijken (nog) niet voorbereid op grote aanvraag van bestellingen op zaterdagavond. Kwaliteit van eten was goed, grote pokebowl was daadwerkelijk groot!

hans piso
13 maart 2022

kwaliteit was prima maar loempia’s en dimsum waren helaas niet warm meer.

J de Graaf
9 maart 2022
Bernadette
4 maart 2022

Nog nooit een Poke Bowl gehad en ik was wat sceptisch, maar daar ben ik helemaal op teruggekomen. Wat heerlijk was dat en de bezorger was er super snel!

Pestoor
28 februari 2022

Boven verwachting lekker!

Gerda
28 februari 2022
Noa
26 februari 2022

Komkommer zat er niet bij. Had wel extra betaald. Jammer

Kirsty
25 februari 2022

Ondanks dat ik een grote pokebowl had besteld en een medium ontving was de kwaliteit wel weer super! Ingredienten zijn vers en de bak is altijd goed gevuld!

DSA
24 februari 2022

Lekkere salades en perfect op de afgesproken tijd geleverd.

Van D
23 februari 2022

Kon vandaag niet de topping crunchy tempura seaweed toevoegen aan mijn bestelling , stond niet in de lijst.

Loes
20 februari 2022

Nu de tweede keer dat ik bestel. Ik vind zowel de salades als pokebowls echt heerlijk en goed gevuld. Ook de rijst is goed op smaak. Fan van de kip en de zalm bowl. Ik ga zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
19 februari 2022

Eten was heel lekker en de bubbelthee ook! Wel misten de edamame in een van de pokébowls, dus dat was jammer. Verder bestellen we zeker opnieuw!

Bonny
17 februari 2022

Ik kreeg iemand anders zijn bestelling. Hij was gelukkig wel lekker en vers. Maar compleet niet wat ik besteld had. Dit is mijn nog niet eerder bij hun overkomen

Sandra van den Berg
16 februari 2022

Snel bezorgd, vriendelijke bezorger en super lekker en verse pokebowl

Denise
11 februari 2022
Tessa
9 februari 2022
Dro
9 februari 2022

Weer een heerlijke poke bowl en precies op tijd bezorgd

Karin
6 februari 2022

Mijn favoriete thuisbezorgd maaltijd! Alle ingrediënten vers en goed van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk-Jan Kraaij
6 februari 2022

3 kwartier na de beoogde besteltijd werd de maaltijd gebracht. Dat was jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bettine
5 februari 2022

Erg lekker.

Sanne
2 februari 2022

Altijd lekker! Netjes gebeld dat hij iets later zou zijn en zich ervoor geëxcuseerd. Top service!

Lieneke
1 februari 2022

Heerlijk gegeten en bezorging netjes op tijd.

Sam
1 februari 2022
Michel
31 januari 2022

Prima eten, uitstekende service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arnella
24 januari 2022

Heerlijke, rijkgevulde Pokébowl salade. Vers en erg lekker

Jur
23 januari 2022
Van maanen
22 januari 2022

Enorm lekker maar op zaterdagavond enorm laat geleverd. Wel netjes gebeld door hen. Maar viel even tegen.

Jolanda
22 januari 2022

2 poke bowls besteld. Meer dan waard voor je geld wat je krijgt. Goeie kwaliteit, de hoeveelheid ook meer dan genoeg. Zeker een aanrader. Bezorging duurde bijna 1,5 uur. Dat vond ik zelf wel jammer, zeker als je trek hebt.

Edin
20 januari 2022
Vd Bor
15 januari 2022

Altijd heerlijk!!

Marleen
13 januari 2022

De verkeerde saus zat bij mijn bestelling en geen surimi sticks, krokante zeewier en wortel

Hendrina Brugmans
9 januari 2022

Iets grotere bakjes met dezelfde inhoud als in dit bakje... nu is het moeilijk om bij alle ingrediënten te komen zonder te knoeien

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
8 januari 2022

Heerlijk gegeten. Ruim voldoende eten. Fijn om zelf te kunnen samenstellen.

Stefanie
8 januari 2022

Bezorging tot nu toe aan de late kant maar de poké bowl is superlekker dus wel het wachten waard

M vermeer
7 januari 2022

We moesten even wachten op onze bestelling. onze bubble tea smaakte niet zoals wij gewend waren. Dus contact opgenomen ze vertelde dat er een foutje was gemaakt en dat wij ons geld terug kregen. Vriendelijk mensen en wij zijn erg blij met deze service! We zouden zeker nog een keer gaan bestellen!

Dita
6 januari 2022

Lekker sushi bowl!

Chantal
6 januari 2022

Heerlijke pokebowl, enig verbeterpunt is dat de geflambeerde zalm erg droog was. De bezorger was heel vriendelijk en bedankte voor het bestellen bij hun, vond ik leuk!

L
6 januari 2022

Super lekker en ook nog eens een stuk eerder dan de aangegeven tijd bezorgd (gekozen voor zo snel mogelijk). Zeker voor herhaling vatbaar!

Chantal
5 januari 2022

Normaal altijd goede service, nu waren er 3 jongeren aanwezig die allen op hun telefoon zaten. 1 had mij niet binnen horen komen en was te druk in haar telefoon om op te kijken toen haar collega haar naam riep. Ook vroeg ik om minder ijs, maar zat er een hele hoop in. Jammer van deze ervaring, want ben het niet gewend

Nelly
3 januari 2022

Wederom een goede ervaring. Lekkere sushi-rijst, heerlijke toppings en als cadeau brownies om te proeven. Wat een vriendelijke mensen werken er, de kwaliteit en service is echt top!

Joke
2 januari 2021

Héérlijk gegeten en fijn dat het bezorgd kon worden

Jur
31 december 2021
cem mertoglu
28 december 2021
Adje
27 december 2021

Super lekker gegeten, rijk gevulde bowl en de bubble tea was weer super lekker

Karin
22 december 2021

Voor het eerst 2 poke bowls besteld. We zijn erg tevreden over de kwaliteit en de hoeveelheid. Voor herhaling vatbaar!

Stefanie
17 december 2021

Was helaas wat aan de late kant maar bezorger was erg vriendelijk en het eten super lekker dus dat maakte alles goed. Bestel zeker vaker!

Laura
11 december 2021

Super snelle bezorging, en lekkere bowl!

Frank
7 december 2021

Eten was verrukkelijk en beleefde bezorgers, als altijd.

Daniël van Maarschalkerweerd
4 december 2021
Nellyp
4 december 2021

Perfecte gaarheid van de sushi-rijst. Heerlijke groentes en toppings. Erg lekkere combinatie. Goede prijs-kwaliteit. De brownies die erbij zaten zijn overheerlijk! Bezorging exact op tijd. Alle lof en complimenten voor Poké Planet

Maaike
2 december 2021

De lekkerste Poké Bowl die ik gegeten heb. Ik ben dol op geflambeerde zalm en die kan hier je als ingrediënt kiezen. Zal hier dus vaker bestellen. Bezorging was prima en de Poké Bowl was nog een klein beetje warm, precies zoals ik het lekker vind.

J.O
1 december 2021

Eten werd drie kwartier te laat bezorgd en dat gooit je planning in de war. Het eten zelf was keurig verzorgd en smaakte prima.

Hovestad
24 november 2021

Heerlijk eten en drinken en altijd op tijd bezorgd met een smile. Top!

M de bruin
22 november 2021

Superlekker de bubble thea en de bezorging is top

Martijn de Bokx
21 november 2021
Femke
21 november 2021

Het was hartstikke lekker en vers!

Monik van de Poll
20 november 2021

Mijn eerste ervaring met een pole bowl, was serieus lekker!! Echt voor herhaling vatbaar

Hovestad
20 november 2021

Heerlijke goedgevulde pokebowls en heel lekkere bubble tea. Wij zijn fan.

Jur
18 november 2021
Jur
17 november 2021
Helga
16 november 2021

Ontzettend lekker, gaan we zeker nog een keer bestellen! Bezorging duurde wat lang, maar het was ook spitsuur….

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helma van Ramshorst
11 november 2021

De Poke Bowls zijn heerlijk vers, erg smakelijk, netjes op tijd bezorgd en bij de bestelling nog een heerlijke zoetigheid! Een aanrader!!

Lotte
7 november 2021

Twee pokébowls besteld, ze waren goed gevuld, rijk 'belegd' met een variatie aan toppings. Heerlijk gegeten!

Stef
6 november 2021

Lekkere pokebowl zalm

Laura
5 november 2021

Snelle bezorging en een super lekkere pokebowl!

Abdel
3 november 2021

Top service! Snelle bezorging voor mij de beste pokebowl van nijkerk

Wilco
3 november 2021
Jur
25 oktober 2021
Evelien van Dusschoten-Bouwman
24 oktober 2021

Super lekker alleen meer dan 20 minuten te vroeg geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
23 oktober 2021

Super jammer om mijn poke bowl te krijgen zonder de avocado, radijs, sesam en de extra crunchy seaweed. Was oké maar niet wat ik besteld had.

Chantal
21 oktober 2021
Rianne
21 oktober 2021

Helaas niet goed bevallen. Bezorging half uur te vroeg (zelfs na eerst bellen of het eerder kon waar ik aangaf dat dat niet kon) waardoor het eten koud was toen ik thuis kwam.

Booms
19 oktober 2021

Echt heerlijk, beste bowl ooit!

Femke
18 oktober 2021

Heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
18 oktober 2021
Anne
17 oktober 2021

Heerlijke bubble tea! Niet binnen een half uur bezorgd, maar zeker de moeite waard voor de geduldigen. Buiten de heerlijke bubble tea om, kregen we ook nog eens een heerlijke gratis brownie. Deze was onwijs lekker en wat leuk om zoiets er bij te doen. Je doet wat extra’s, en onderscheid jezelf als ondernemer, top gedaan ✅

Lisanne
11 oktober 2021

Heerlijk gegeten en goede service!

Geurtjan
9 oktober 2021

Goed eten hoor! Alleen vind de prijs redelijk hoor. Maar verder erg goed eten!

Jolanda
8 oktober 2021

Wat een heerlijke poke bowl!! Super vers en goede verhouding proteïne en mixen. Wellicht de bowl iets beter sluiten de volgende keer.

Roosmarijn
8 oktober 2021
Anoniem
7 oktober 2021

Alles wat ik had besteld was super lekker. En de bezorging was netjes op tijd zeker voor herhaling vatbaar.

Monique
3 oktober 2021

Is echt super lekker en allemaal super vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Poke Planet

Bedankt voor de Positieve reactie.

Samuelson
30 september 2021

De signature bowl met kip was prima. Vers en smaakvol.

Harriët
29 september 2021

Heeeeeerlijk 😋

😀
29 september 2021
Sam
27 september 2021

Uitstekend, ik had een poke tonijn. Voor herhaling vatbaar.

Vivian
27 september 2021

Grote portie, goed van smaak echt top! Enige minpuntje: stukken hadden iets kleiner gesneden mogen worden, ze waren erg groot.

Natascha
26 september 2021
AK
24 september 2021

Super!

G.van Deuveren
23 september 2021

Had een zelf samengestelde poke bowl maar er miste 1 ingrediënt (de zeewiersalade ontbrak), maar voor de rest was alles prima.

Harriet
22 september 2021

Heel lekker! Alles vers en goede prijs! Ik kom vaker :-)

Anoniem
21 september 2021
CV
19 september 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linette Korlaar
18 september 2021
Kyra
17 september 2021

Heerlijk eten en heel vriendelijk personeel!

Cisca
17 september 2021

Verrassend lekker en goede service! Echt een aanwinst voor Nijkerk!

New York Pizza Nijkerk
14 september 2021

Veel succes in Nijkerk!

Anoniem
12 september 2021

Mijn complimenten voor de eigenaren! Voor het eerst Bubble Tea gedronken en het was meteen een top ervaring! Bedankt

Mirthe Huijser
11 september 2021